Vrijwilliger aan het woord ; Marc van den Hoogen

“Vrijwilliger aan het woord”

 

SV Blerick steunt enorm op haar vele vrijwilligers, van onze trainers tot aan het kantinepersoneel, iedereen draagt zijn steentje bij, en daar zijn we zeer trots op!

Deze rubriek geeft een kijkje in de werkzaamheden van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers.

Vandaag is de eer gevallen op Marc van den Hoogen, actief in het technisch kader van de jeugdafdeling en ondersteund aan het jeugdbestuur van onze club.

  1. Een kleine voorstelling over jezelf…

 

Marc van den Hoogen: “Allereerst wil ik Frank Bouten bedanken voor deze nominatie. Ik ben Marc van den Hoogen, nu woonachtig in Venlo-Zuid en als kind opgegroeid op d’n Berg. Inmiddels 12,5 jaar getrouwd met Sandy van den Hoogen-Schouren en samen hebben wij 4 kinderen. Niels (13), Luuk (10), Bram (8) en Floor (7) die allemaal voetballen bij deze leuke voetbalclub. In het dagelijks leven ben ik werkzaam op het Valuas College als pedagogisch conciërge en ziekteverzuim beheerder voor de leerlingen van de VMBO onderbouw.

Zelf heb ik ook altijd gevoetbald, tot mijn 17e boven op de berg bij v.v.V.O.S. Doordat ik vrachtwagenchauffeur werd ben ik gestopt tot mijn 29ste en heb toen de voetbalschoenen weer uit de kast gehaald. Samen met wat vrienden vormden wij het 4e elftal van v.v.V.O.S. Een gebroken enkel gooide roet in het eten en daarna heb ik nog wel wat gevoetbald, maar ook veel gekeept”.

 

  1. Wat is je huidige functie bij SVB?

Het vorig jaar heb ik samen met Bart Liem, de JO13-2 getraind, waar van ons beide de oudste zoons voetbalden. Aangezien mijn vrouw bijna altijd op zaterdag werkt en we inmiddels 4 voetballende kinderen hebben, is dit nu niet meer zo makkelijk te organiseren. Om die reden ben ik gestopt als jeugdtrainer en heb ik aan Ben Rayer en Bert Stoot gevraagd of ik mij wellicht op een andere manier nuttig kon maken voor de vereniging. Ik hou er namelijk niet van om stil te zitten. Nu draag ik mijn steentje bij in het technische kader van de jeugdafdeling en ondersteun ik het jeugdbestuur. Ook zit ik in de werkgroep vrijwilliger. Op het moment help ik mee met de aanleg van de voetgolfbaan en de verbouwing van het jeugdhonk.

 

3   Je woont in Venlo, waarom heb je gekozen voor SV Blerick?

 

Een goede vraag. Als echte Vosser, had ik mijn kinderen natuurlijk het liefst ook op de berg laten voetballen, maar omdat v.v.V.O.S. geen jeugd meer heeft behoorde dat niet tot de mogelijkheden. Quick Boys in Venlo-Zuid hebben ook geen jeugd en als “aartsrivaal” van Venlosche Boys, ga je daar natuurlijk ook niet heen met je kinderen 😉. In de tijd dat VOS wel nog jeugd had, heb ik de opleiding tot jeugdtrainer module E gevolgd. Die opleiding volgde ik samen met iemand van H.B.S.V. Toen ik zelf kinderen kreeg die wilden gaan voetballen heb ik daarom in eerste instantie voor Hout-Blerick gekozen. Daar was ik samen met Bart ook al leider en zat ik in de T.C. Nadat er voor het tweede keer op rij niet serieus werd omgegaan met de feedback die wij als T.C. gaven, heb ik het vertrouwen in deze club verloren en de overstap gemaakt naar Blerick. Waarom toen Blerick? Mijn vrouw komt eigenlijk uit Blerick en we hebben veel vrienden en bekenden waarvan de kinderen bij S.V.B. voetballen. Het voelde dan ook meteen een beetje als thuiskomen. We werden meteen opgenomen in de “familie” en komen met veel plezier op de sportvelden van ’t Saorbrook.

Kom ik bij mijn nominatie voor de volgende vrijwilliger die in aanmerking komt voor de rubriek ‘Vrijwilliger aan het woord’.

Ik nomineer Bert Stoot, al decennia lang zeer actief als bestuurslid binnen ons jeugdbestuur en vraag hem antwoord te geven op de volgende vragen:

  1. Een kleine voorstelling over jezelf…
  2. Wat is je huidige functie binnen SV Blerick?
  3. Geef eens een inkijk in jouw voetbalverleden binnen SV Blerick?

 

Namens SV Blerick willen we Marc graag hartelijk danken voor de medewerking aan deze rubriek, en zeker ook bedankt voor al je inzet voor de club!

 

Krijg jij na het lezen van dit stukje ook zin en energie om aan de slag te gaan als vrijwilliger binnen SV Blerick? Laat het dan weten via een mailtje naar jeugdbestuur@svblerick.nl en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...