SVB is op zoek naar trainer voor JO17-1 seizoen 2021-2022

SV BLERICK ZOEKT TRAINER VOOR DE JO17-1 VOOR HET SEIZOEN 2021/2022

De jeugdopleiding van SV Blerick maakt op dit moment een zeer positieve ontwikkeling door.

Er stromen structureel zelf opgeleide spelers door naar SVB 1 en tevens naar de jeugdopleiding van VVV-Venlo, dit seizoen is SV Blerick ook uitgeroepen tot partnerclub van het jaar van VVV-Venlo.

De jeugdopleiding is een zeer belangrijk onderdeel binnen de vereniging, waarbij we werken met een voetbaltechnisch beleidsplan.

De club streeft ernaar om veel zelf opgeleide spelers in SVB 1 te hebben spelen. Om deze ambitie te kunnen blijven verwezenlijken streven wij naar een kwalitatief hoogwaardige jeugdopleiding.

De jeugdopleiding bestaat op dit moment uit 24 teams.

Voor het seizoen 2021-2022 zijn wij op zoek naar een Trainer/Coach voor onze JO17-1, uitkomend in Hoofdklasse.

Welke kwaliteiten verwachten wij van onze nieuwe JO17 Trainer/Coach?

Je moet minimaal in het bezit zijn van het UEFA C diploma, en aantoonbare ervaring met het trainen/coachen en begeleiden van jeugdspelers.

Een pedagogische/didactische opleiding hebben gevolgd is een pré.

Wat houdt het in wanneer je bij ons als trainer/coach van de JO17-1 aan de slag gaat?

Verzorgen van 2 trainingen (ca. 4,5 uur) per week en het coachen en begeleiden op zaterdag bij wedstrijden

Het opereren in een saamhorig team van jeugdtrainers, en het bijwonen van een 4-tal trainersbijeenkomsten per seizoen.

Denk jij de ideale kandidaat te zijn voor deze job? Reageer dan per mail voorzien van CV en motivatie naar tc@svblerick.nl

Dit vind je misschien ook leuk...