SVB doet mee aan de grote clubactie ( maar liefst 650 prijzen zijn er te winnen ! )

Zaterdag 18 september start de verkoop van de grote clubactie. SVB doet ook dit jaar mee en vanaf 18 september mogen de loten verkopers langs de deuren of langs vrienden en familie gaan om loten te verkopen.

De loten kosten 3 euro per stuk, hiervan gaat 80% direct naar de vereniging. Bij  SVB komt de opbrengst van de verkoop dit seizoen volledig ten goede aan  een nog nader te bepalen doel.

De jeugdleden kunnen met de verkoop van de loten een leuk zakcentje verdienen ! Verkoop je bijvoorbeeld 30 loten krijg jij van SVB euro 22,50 op je bankrekening gestort. Hoe mooi is dat ?

Daarnaast komen er nog leuke prijzen voor de teams die de meeste loten verkopen maar wat dat is is nog een verrassing !

Natuurlijk hopen wij dat ook onze senioren en veteranen veel loten gaan kopen. Dit kan dadelijk ook digitaal. Meer info hierover na de vakantie.

We willen iedereen die SVB een warm hart toedraagt vragen om ook dit jaar weer mee te werken om de Grote Club Actie tot een succes te maken en zo zijn of haar steun te verlenen aan SVB.

Coordinatoren Clubactie

Jeugd  : Maurice Steenhuis

Senioren ; Andre Wagemans

Dit vind je misschien ook leuk...