Regiocup jeugd van start / senioren mogen onderling wedstrijden spelen

Beste SVB’ers,
Eindelijk is het dan zover. De Regiocup  voor jeugdvoetballers gaat op zaterdag 5 juni van start.

De aangekondigde versoepelingen van vrijdagavond betekenen dat jeugdteams weer echte wedstrijden mogen spelen tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen.

De Regiocup wordt gespeeld in de speelweekenden 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni.

Op maandag 31 mei wordt aan het einde van de dag het programma op Voetbal.nl gepubliceerd.  De versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden gelden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid tot en met 17 jaar). Dat houdt in dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams.

Let op ; Publiek is hierbij helaas niet toegestaan. Ook de douches mogen vanaf zaterdag 5 juni weer gebruikt gaan worden.

Senioren; Ook de senioren mogen vanaf zaterdag 5 juni wedstrijden gaan spelen echter uitsluitend tegen  elftallen van de eigen club.

Bestuur SVB

Dit vind je misschien ook leuk...