Korte update inzake verbouwing / realisatie nieuw jeugdverblijf

Beste SVB’ers , familieleden en supporters,

Zoals jullie weten wordt er door veel vrijwilligers keihard gewerkt om het sportpark in al haar facetten te upgraden. Veel SVB’er steken de handen uit de mouwen en dat is mooi om te zien.

Het SVB sportpark staat letterlijk in de steigers.

Zo is er een glazen schuifpui  geplaatst en worden alle deuren en ramen vernieuwd. Op het het nieuwe  terras aan de voorzijde, wordt de laatste hand gelegd aan de betonnen trappen, een kopie van de trappen op de Maasboulevard.

De contouren worden steeds meer zichtbaar.  Momenteel wordt er gewerkt aan een ontwerp voor de inrichting van het jeugdverblijf waar zsm mee gestart zal gaan worden.

SVB wil graag een nog dankwoord uitspreken naar alle vrijwilligers en sponsoren.

Wil je graag meedoen, meedenken en de handen, in welke vorm dan ook, uit de mouwen steken, laat het ons dan even weten door een bericht te sturen naar info@svblerick.nl

Dit vind je misschien ook leuk...