SVB jeugdkamp 2021 – Inschrijving geopend

Vorig jaar was er helaas geen jeugdkamp, maar dit jaar willen we dan toch het 45e jeugdkamp van SV Blerick organiseren:
van zaterdag 26 juni t/m zondag 27 juni 2021.

*** boek nu je plaatsje op de SVB camping ***

In verband met COVID-19 in een wat andere vorm, dan voorgaande jaren.
Hierbij hanteren wij het protocol “Samen op kamp in 2021”:

Samenopkamp.nl – Protocol voor veilige vakantiekampen – Samen op kamp

In verband met de Regiocup voor de jeugd is er op de zaterdag mogelijk een aangepast programma (mogelijk kunnen we pas later starten).

Twee dagen op kamp met je voetbal-vriendjes en vriendinnetjes en weg van je ouders!
Voetballen, voetvolleyen, meerkamp en nog veel, veel meer. Bijna ieder lid dat in de jeugd voetbalt of heeft gevoetbald is wel eens meegegaan op het SVB jeugdkamp.

Vele kinderen zijn jullie dus voorgegaan en allemaal vonden ze het een fantastische belevenis waar men nog steeds met veel plezier aan terugdenkt!
De kampstaf en leiders zullen er in ieder geval alles aan doen om dit voor jullie tot een onvergetelijke belevenis te maken!
Dus geef je snel op want anders moet je dit mega leuke kamp misschien wel missen!

Waar gaan we naartoe?

Ook dit jaar blijven we weer dicht bij huis en verblijven we op ons eigen sportpark ’t Saorbrook .
Het organiseren van het kamp op ons eigen sportterrein heeft als voordeel dat we als organisatie enorm flexibel kunnen zijn en de bijdrage per deelnemer erg laag kunnen houden.
Vertrouwd terrein, maar wel met een echt kampgevoel.

Met een overnachting?

In verband met Covid-19 hebben we besloten geen gebruik te maken van grote tenten om in te slapen.
Blijven slapen op het kamp is niet verplicht. Het kan wel, maar dan met je eigen tent.
Dus heb je een kleine tent of kun je deze van iemand lenen, dan mag je blijven slapen op de SVB camping (met eigen luchtbed/slaapzak). Maximaal 4 kids in 1 tent. De tent wordt dan vrijdagmiddag/avond door de kids met hulp van de begeleiding opgezet.
De kampstaf houdt zich voorbehouden om de overnachting niet door te laten gaan.

Wie kunnen er allemaal mee?

Het kamp is bedoeld voor de spelers en speelsters van O8 (geboren in 2013), O9, O10, O11, O12, O13, O14 en O15 Jeugd van SVB.

Wat kost het voor je ouders?

De totale kosten van dit kamp bedragen dit jaar €25 per deelnemer (gereduceerd tarief).

Hoe kun je inschrijven?

De inschrijfperiode start per direct. Maar ben er snel bij want VOL=VOL.
Er kunnen een maximaal aantal deelnemers mee op kamp!

Inschrijven kan t/m zaterdag 5 Juni 2021.
Dit kan alleen via de website, en de inschrijving is pas geldig nadat de betaling ontvangen is.

Dus na inschrijving graag direct het bovengenoemde bedrag overmaken op banknummer: NL64RABO0107769395 van de Rabobank onder vermelding van ‘Jeugdkamp SV Blerick’ t.n.v. voetbalvereniging SV Blerick.
Vergeet niet de naam en team van uw kind erbij te vermelden!

Indien het kamp om wat voor reden dan ook niet door kan gaan, dan wordt het inschrijfgeld geretourneerd.
Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met: jeugdkamp@svblerick.nl

Verder zijn wij ook op zoek naar helpende handjes en sponsors. Indien u ons hier mee kunt helpen, dan kan dit vermeld worden bij de inschrijving, of neem even contact met ons op.

Kind

Naam kind
    Geboortedatum
    Zorgverzekering nummer
    Medicijnen
    Aandoeningen (bv. astma/hooikoorts)
    Allergieën of eet beperkingen
    Overige opmerkingen

Ouder

Naam ouder
    Email ouder
    Telefoon ouder 1
    Telefoon ouder 2

Ik weet iemand die een sponsor bijdrage wil doen

Overnachten

Kind komt overnachten
    Ik neem zelf de tent mee en kom die op de vrijdag middag brengen
    Ik slaap bij een ander kind in de tent

Meehelpen ouder

Tenten opzetten: vrijdag middag/avond
    Begeleiding activiteit: zaterdag ochtend
    Begeleiding activiteit: zaterdag middag
    Begeleiding activiteit: zaterdag avond
    Begeleiding activiteit: zondag ochtend

Opmerkingen:

• U krijgt een email ter bevestiging. Controleer de spam folder als de mail niet ontvangen is !!
    • Bij aankomst (zaterdagmorgen) leveren ouders verplicht een ingevuld gezondheidsformulier in met betrekking tot Covid-19 (formulier zit als bijlage bij bevestiging email, maar kan ook op de zaterdag bij SVB worden ingevuld).
    • Opgave van meehelpen als ouder is geen garantie dat u kan worden ingepland
    • Bovenstaande gegevens worden alleen voor het Jeugdkamp gebruikt
    • Tijdens het Jeugdkamp worden er foto’s gemaakt, die gepubliceerd worden op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/svblerick.nl