Henny Hendrickx , toegetreden tot het bestuur van SVB en stelt zich voor.

SVB is verheugd te mogen mee de delen dat Henny Hendrickx bereidt is gevonden toe te gaan treden tot het bestuur van SVB. Henny gaat de portefeuille Evenementen onder zijn beheer nemen. Henny is al meer dan 40 jaar lid van SVB, is een tijdje “weg”  geweest  maar altijd SVB’er gebleven.

Het bestuur heet Henny van harte welkom en wenst hij veel plezier bij onze mooie club.

Bestuur SVB

Hallo SVB’ers,

Graag stel ik me even voor.

Mijn naam is Henny Hendrickx, 59 jaar jong, en samen met mijn partner May Steenhuis hebben wij vijf kinderen, waarvan er helaas geen zijn gaan voetballen bij SVB.

Zelf ben ik in 1974 voor de eerste keer lid geworden van SVB en verdeeld over 2 perioden al meer dan 40 jaar lid. In 2003 ben ik gestopt met actief voetballen en ben ik , omdat een van de kinderen daar lid werd, vrijwilliger geworden bij HC Blerick.

Omdat ik bij SVB ook al jeugd- en seniorenleider was geweest en dit leuk vond om te doen, heb ik bij HC Blerick de draad weer opgepakt. Spelleider , trainer/coach, technische commissie voor de jeugd en de nodige kantinediensten, zijn de activiteiten waarmee ik mijn steentje heb bijgedragen.

Ook ben ik voor HC Blerick tijdens een periode van driejaar voor één dag in de week werkzaam geweest als verenigingsmanager. Ook nu nog ben ik vrijwilliger bij HC Delta Venlo, maar dan voornamelijk met het draaien van kantinediensten.

Daarnaast ben ik al enkele jaren als vrijwilliger actief bij vastelaovesgezelschap de Wortelepin. Eerst bij de organisatiecommissie en zodra corona het weer toelaat bij de technische commissie.

Toen ik onlangs werd benaderd door SV Blerick met de vraag of ik weer actief wilde worden binnen de voetbalclub was ik verrast. Maar de daarop volgende gesprekken met enkele zeer enthousiaste mensen binnen de vereniging hebben mij wel geprikkeld. Nadat ook het thuisfront aangaf dat ik dit zeker moet doen, heb ik toegezegd.

Ik hoop als bestuurslid evenementen, een aanspreekpunt te kunnen zijn voor die vele enthousiaste vrijwilligers die allemaal die mooie evenementen organiseren. Een verbindend persoon te mogen zijn tussen allemaal die werkgroepen en samen met jullie nog meer mensen te motiveren  om (parttime)vrijwilliger te worden bij deze bloeiende vereniging.

Groet

Henny Hendrickx

Dit vind je misschien ook leuk...