Zweedse fakkels voor SVB

Op initiatief van het eerste elftal van SVB is vanaf deze week een actie gestart voor de verkoop van Zweedse fakkels. Deze actie zal lopen tot aan Pinksteren en de fakkels kunnen worden gekocht in de kantine of via de spelers van het eerste elftal. Vanaf dit weekend zal er een voorbeeld fakkel in de kantine staan met daarbij een box waar de fakkels besteld kunnen worden. Deze worden dan bij u thuis afgeleverd. De totale opbrengsten van deze actie zullen ten goede komen van SVB, verdeeld over de jeugd en senioren.

Namens het eerste elftal willen we alle andere leden van SVB vragen om mee te kijken om zo veel mogelijk fakkels te verkopen. Hoe meer fakkels er verkocht worden hoe beter onze club SVB ervan word.

Kosten per fakkel zijn €5 per stuk.

Vele mensen zullen zich wellicht afvragen wat is een Zweedse fakkel. Daarom hieronder een korte toelichting:

Een tuinfeest of gewoon zin in een sfeervol avondje? Zweedse fakkels zijn niet alleen een bijzondere blikvanger, maar ze doen ook uitstekend werk als licht- en warmtebron!

Zweedse fakkels zijn rechtopstaande boomstammen die zijn ingezaagd met een kettingzaag. De Zweedse fakkel  is zo ingezaagd dat tijdens het branden een maximale aanvoer van zuurstof ontstaat. Hierdoor zorgen ze voor een maximale opbrengst aan licht en warmte.