Zesde editie Mini F Championsleague toernooi

Het begint een traditie te worden bij SV Blerick, het Mini F Champions League toernooi.
De 6e editie vindt plaats op Zaterdag 19 oktober 2019.

Met een deelnemersveld van 40 teams van 19 verschillende clubs is ons toernooi ook weer VOL.
Binnen 2 weken na het verzenden van de uitnodigingen was het aantal van 40 teams bereikt en staan er zelfs al meerdere teams op de wachtlijst. Dit geeft aan hoe populair dit toernooi is in onze regio.

• Het toernooi is voor kinderen in de leeftijd van 5, 6 of 7 jaar (O7 en O6  categorie) die nog niet voetballen in de JO8 competitie.
  • Er wordt gespeeld volgens regels van de KNVB.
  • De teams spelen 4 tegen 4 met mini goaltjes, zonder scheidsrechter en zonder keeper.
  • Het toernooi begint om 10.00 uur en is rond 13.00 uur afgelopen.
  • Ieder team speelt onder de naam van een club uit de Champions League.
  • Ieder team krijgt een mooie beker en alle spelers krijgen een medaille.

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met Erik Voeten via DEF-toernooi@svblerick.nl  of 06- 52041 142

De foto’s van John Smit van dit fantastische evenement in 2018 zijn hier  terug te vinden.

Met dank aan onze hoofdsponsors DaJa Trading en Rebex Logistics.