Yassir El Amri en Bilal Iguaddouren uitgenodigd bij VVV en KNVB

Yassir El Amri van SV Blerick JO13 2007-1 uitgenodigd voor stage traject bij VVV-Venlo O12

Yassir El Amri van ons JO13 2007-1 team is door VVV-Venlo uitgenodigd voor 4 stage activiteiten bij de VVV-Venlo O12 lichting.

Deze stage activiteiten zijn op woensdag 24 oktober en 14 november a.s. op het jeugdcomplex van VVV-Venlo, twee andere datums worden nog in overleg bepaald.

SV Blerick wenst Yassir veel succes en plezier bij deze activiteiten bij VVV-Venlo.

Bilal Iguaddouren uitgenodigd voor VVV-Venlo jeugdplan en KNVB wedstrijden

Bilal Iguaddouren van ons JO13-1 team is tijdens de KNVB activiteit direct door VVV-Venlo uitgenodigd voor 4 selectieactiviteiten voor het Jeugdplan van VVV-Venlo.

Deze selectieactiviteiten zijn op dinsdag 9, 23, 30 oktober en 6 november a.s. op het jeugdcomplex van VVV-Venlo.

SV Blerick wenst Bilal veel succes en plezier bij deze selectieactiviteiten van de KNVB en tevens de stage activiteiten bij VVV-Venlo.

Update 18-10-2018;

Bilal is ook uitgenodigd voor een tweetal vervolgactiviteiten bij de KNVB, Jongens onder 13 jaar, werkgebied Zuid 2.

Hierdoor speelt Bilal op donderdag 25 oktober een wedstrijd tegen VVV-Venlo O13 en tevens nog op 31 oktober een selectiewedstrijd tegen de KNVB Jongens onder 13 jaar, werkgebied Zuid 1.

Na deze twee activiteiten krijgt Bilal te horen of hij definitief zal worden geselecteerd voor de KNVB, Jongens onder 13 jaar, werkgebied Zuid.

SV Blerick vindt het bijzonder jammer dat Silver van der Ark en Jessie Steenhuis van de JO13-1 helaas niet zijn geselecteerd voor beide bovengenoemde activiteiten.

We wensen  Yassir en  Bilal veel succes bij de vervolgactiviteiten, zowel bij VVV-Venlo alsook bij de KNVB activiteiten.

TC SV Blerick