West Ham United winnaar 19e SV Blerick Berden Top Toernooi O14

SONY DSC

West Ham United kwam, zag en overwon. De club uit Londen, die een samenwerkingsovereenkomst heeft met VVV-Venlo, mocht zich terecht kronen tot de winnaar van het 19e SV Blerick Berden Top Toernooi. Na een stroeve start (wellicht naweeën van de lange reis) liet het team snel genoeg zien met niets minder dan de eerste plaats genoegen te nemen.

In de finale toonden de Engelse jonge mannen zich sterker dan de leeftijdsgenoten van Roda JC die toch verrassend de finale hadden gehaald.

Naast de eerste plaatst op het toernooi nam West Ham United ook de beker voor beste keeper en beste speler van het toernooi mee naar huis. Serrine Sanneh hield in ALLE wedstrijden zijn doel schoon en Sam Caiger was onder andere beslissend tegen PSV en opende de score in de finale.

Teamfoto’s

Folder Gallery Error: Unable to find the directory wp-content/fotos/upload/2016TopO14teams.

Foto’s zaterdag

Folder Gallery Error: Unable to find the directory wp-content/fotos/upload/2016TopO14zat.

Foto’s zondag

Folder Gallery Error: Unable to find the directory wp-content/fotos/upload/2016TopO14zon.