update woensdag 13 november ; Week van respect bij SV Blerick

Week van Respect bij SV Blerick

SV Blerick wil een vereniging zijn waar iedereen zich veilig en prettig voelt en waar je met plezier kan voetballen. Een vereniging waarin iedereen een ander accepteert en in zijn waarde laat.

We vinden het daarom belangrijk dat ieder SVB lid zich  houdt aan gebruikelijke omgangsnormen en daarbij respect heeft voor een ander.

Afgelopen zaterdag 9 november heeft SV Blerick een aantal acties uitgevoerd in het kader van de Week van Respect.

• Enkele aanvoerders hebben de Respect aanvoerdersband gedragen en zullen dat de rest van het seizoen ook doen.
  • Bij het mini-toernooi is een erehaag gevormd voor alle deelnemende teams.
  • Bij een aantal jeugdwedstrijden hebben leden van onze vertrouwenscommissie samen met spelertjes, leiders, ouders en overige begeleiders een kring gevormd en is er geapplaudisseerd voor elkaar.

Hierbij een kleine impressie van de bovenstaande acties.

Allemaal bedankt voor de medewerking en laten we samen dit goede voorbeeld blijven uitdragen !

Met sportieve groet,

Ben Rayer                                                      Wim Nijssen

Jeugdvoorzitter SVBlerick                             Voorzitter Vertrouwenscommissie.

Week van Respect bij SV Blerick

Vorige week kwam het respect hebben voor een ander, al aan de orde in het stukje tekst over de samenwerking met Assist jeugdwerk. Deze week een stukje over het hebben van  Respect           in het kader van de week van het Respect”.

Respect hebben voor een ander is belangrijk, maar het is niet altijd vanzelfsprekend. Op het gebied van respect voor de scheidsrechter, de tegenpartij, de supporters langs de lijn etc. valt zeker nog winst te behalen.

Bij SV Blerick staat respect hoog in het vaandel en daarom doen wij actief mee met de Week van Respect: van maandag 4 tot en met zondag 10 november.

Komende zaterdag 9 november zal er extra aandacht voor dit thema gevraagd worden en zullen de aanvoerders van onze standaardteams t/m JO 11 een Respect aanvoerdersband dragen.

Bij de jongste jeugd t/m JO 10 zullen leden van de vertrouwenscommissie voor de wedstrijd aandacht vragen voor het thema en hier op een eenvoudige, edoch ludieke wijze uiting aan geven.

Wij hopen op ieders medewerking in deze en laten we samen het goede voorbeeld geven !

Met sportieve groet,

Ben Rayer                                                      Wim Nijssen