Blerick A1 – MVC 19 A1 4 – 1

Titelkandidaat Blerick A1 ontnuchtert MVC’19 A1

MVC’19 A1 staat weer met beide benen op de grond. Titelkandidaat Blerick A1, dat enkele spelers van de opgeheven HBSV A1 in haar gelederen had, serveerde de Maasbreese A1 af met 4-1.

In de eerste helft kon de A1 nog gelijke tred houden met de thuisclub. Jaap Bruijnen, Django Peeters en Willem Holthuijsen werkten hard, maar de Breetsen met lichte voorhoede konden aanvallend geen vuist maken. Bij een dood spelmoment opende Blerick A1 de score. In de pauze hadden de Maasbreese spelers nog goede hoop op een goed resultaat in een warm Blerick.

Na de pauze zakte de A1 door het ijs. De defensie kreeg veel overwerk, het middenveld was zoek en de aanval onzichtbaar. Een complete ineenstorting. Het werd uiteindelijk 4-1. Nick Peeters scoorde de eretreffer. De A1 ging met een nederlaag en voetbalkater naar huis.

Deze week alle hoofden leegmaken en zaterdag 13 september in Maasbree tegen IVO A1 deze mislukte start te laten volgen door een overwinning. De wedstrijd in Maasbree begint om 14.30 uur.