Vrijwiiger aan het woord ; Nail Kara

SV Blerick steunt enorm op haar vele vrijwilligers, van onze trainers tot aan het kantinepersoneel, iedereen draagt zijn steentje bij, en daar zijn we zeer trots op!

Deze rubriek geeft een kijkje in de werkzaamheden van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers.

Vandaag is de eer gevallen op Nail Kara, momenteel actief als materialen, lokalen en accommodatie beheerder en tevens scheidsrechter bij SVB.

  1. Een kleine voorstelling over jezelf…

Nail Kara: “Ik ben 49 jaar, ben in Kayseri (Turkije) geboren en getrouwd met Muzeyyen. We hebben 6 kinderen (4 jongens en 2 meisjes), Meryem, Enise, Ziya, Omer, Osman & Suleyman. In 1980 ben ik naar Nederland/Blerick gekomen. Ik ben werkzaam in ‘n aantal supermarkten en ’n tankstation (familiebedrijf) in België. 3 zonen hebben bij SVB gevoetbald & sinds dit seizoen speelt m’n 4e zoon bij de Mini F-jes. M’n dochters werken allebei en doen niet aan sport. Zelf heb ik nooit voetbal gespeeld, maar m’n favoriete voetbalclub is AJAX.”

  1. We zien jou altijd op de club, wat doe jij hier zoal voor belangrijk werk?

Ik ben op maandag, woensdag en zaterdag bij SVB. Op maandag en woensdag beheer ik de materialen, kleedlokalen en velden bij de trainingen. Ik hou ook toezicht op veiligheid van de kinderen bij SVB. Verder geef ik ook de richtlijnen en aanwijzingen van het Jeugdbestuur door aan trainers, leiders ouders en kinderen. Vooral in deze lastige tijd, vanwege ’t virus, moeten we ons aan véél meer regels houden en da’s niet altijd makkelijk.

Op zaterdag ben ik werkzaam in ’t wedstrijdsecretariaat. Ik ben ‘t 1e aanspreekpunt voor de eigen teams, scheidsrechters maar vooral ook voor de gast-teams. In ’t wedstrijdsecretariaat is normaal altijd ’n gezellige drukte, het geeft me véél energie en plezier om 3 dagen in de week bij SVB te zijn.

Ik ben ook Jeugdscheidsrechter bij SVB. SVB heeft ’t mogelijk gemaakt dat ik ’t KNVB scheidsrechters diploma kon behalen. Ik geniet ervan om tussen de jongens en meisjes ’t spel te leiden. Net als bij andere verenigingen zijn we ook bij SVB altijd op zoek naar nieuwe scheidsrechters. Bij interesse of vragen kun je terecht bij Huub van Geffen (06-11109461). Zonder scheidsrechter géén wedstrijd!

  1. Hoe ben je bij SVB terecht gekomen, en hoe uiteindelijk in deze functie?

Ik ben, vanaf 2007, bij SVB terecht gekomen omdat mijn zonen er voetbalden. Ik ben ook 2 jaar hoofdsponsor geweest bij de Jeugd van SVB. Destijds vroeg Wiel Roox mij of ik mee wilde helpen bij SVB, o.a. materiaalbeheer, en dat doe ik nu nog steeds.

Kom ik bij mijn nominatie voor de volgende vrijwilliger die in aanmerking komt voor de rubriek ‘Vrijwilliger aan het woord’.

Ik nomineer Pascal Roox, Keeperstrainer van de selectiekeepers en tevens jeugdtrainer van de JO19-2 en vraag hem antwoord te geven op de volgende vragen:

  1. Een kleine voorstelling over jezelf…
  2. Hoe ben je trainer geworden bij SVB en ben je ook actief (geweest) bij andere verenigingen?
  3. Vertel eens wat meer over je voetbalverleden?

Namens SV Blerick willen we Nail graag hartelijk danken voor de medewerking aan deze rubriek, en zeker ook bedankt voor al je inzet voor de club!

Krijg jij na het lezen van dit stukje ook zin en energie om aan de slag te gaan als vrijwilliger binnen SV Blerick? Laat het dan weten via een mailtje naar jeugdbestuur@svblerick.nl en dan nemen we z.s.m. contact met je op!

You may also like...