vrijdag 22 maart 11e Jan Vercoulen / SVB toeptoernooi

Beste SVB’ers, supporters, famielileden en aanhang, noteer in jullie agenda ; vrijdag 22 maart al weer het 11e grote Jan Vercoulen toeptoernooi in de kantine van SVB.  Verzamelen om 19.00 uur.

Wie gaat de opvolger worden van special guest Dick Peuten?  Wie gaat deze supertoeper kloppen?   Neem zoveel mogelijk vrienden mee want we willen met een record aantal deelnemers ( vorig jaar bijna 50 ! ) deze zeer gezellige avond gaan vieren.

De avond staat zoals gewoonlijk onder deskundige leiding van Marc Bloemen

Verleden jaar bleven er na vijf bloedstollende voorrondes  uiteindelijk 5 finalisten over.  Henk Driessen, Ge Geeraedts, Mikel Heumassej, Andre Wagemans en  Dick Peulen. Het was uiteindelijk Dick Peuten die zich voor een jaar de beste toeper van  SVB mag noemen. De poedelprijs ging naar Brian Holla.

Noteer deze datum en zorg dat jullie erbij zijn  !