Vrijdag 11 september ; Douchen weer mogelijk ( VA JO19 teams in 2 lokalen ! )

Alle douches op ons sportpark zijn weer vrijgegeven door de gemeente. Vanaf vandaag mogen dus weer alle douches bij SVB gebruikt worden.

Uiteraard gelden nog altijd de corona maatregelen !

Douchen is weer toegestaan en we gaan er dan ook weer vanuit dat iedereen hier gebruik van maakt. Ook in de kleedlokalen dient door personen > 18 jaar minimaal 1,5 meter afstand tot een ander gehouden te worden. Concreet betekent dit:

  • jeugd t/m O17 kan met het hele team tegelijkertijd in 1 lokaal en samen gebruik maken van de douches.
  • jeugd O19 en senioren kunnen niet gezamenlijk in 1 lokaal. Derhalve hebben we 2 lokalen per team ingepland. Hiermee zal nog steeds niet iedereen tegelijk in de lokalen kunnen zijn. Elke speler/leider dient 1,5 meter afstand tot een ander te houden. Mogelijk moet er dus, ondanks de 2 lokalen, in groepen gebruik gemaakt worden van de kleedlokalen.
  • Bij O8 en O9 gaan vaak nog ouders/begeleiders mee om te helpen bij het omkleden. We vragen waar mogelijk dit zo veel mogelijk te beperken. Alle volwassenen dienen 1,5m afstand tot elkaar te houden. Dit betekent dat er in groepen gebruik van de lokalen gemaakt moet worden. Omdat we begrijpen dat dit niet altijd werkbaar is,  is het tot nader order toegestaan voor spelers van O8 en O9 om niet te douchen

Bestuur SVB

You may also like...