Veteranen toernooi

Op zaterdag 3 juni 2017  werd voor de 3e keer het SV Blerick Reumkens Voet en Zorg Veteranentoernooi georganiseerd. Het deelnemersveld bestond uit 9 Duitse en 7 Nederlandse teams met als inzet de SV Blerick Reumkens Voet en Zorg Wisseltrofee (bijgenaamd Coppa Job). De winnaars van de vorige edities ETuS Bissingheim (2015) en ASV Süchteln (2016) waren ook weer van de partij.

Alle 16 teams waren tijdig aanwezig, ’t zonnetje scheen alleen begon ’t toernooi ietsje later omdat de JO19-1 Na-competitiewedstrijd ’n beetje uitliep.

Na de spannende poulewedstrijden begonnen om 16.00 uur de Kruisfinales. 6 van de 8 Kruisfinales werden pas beslist door ’t nemen van penalties! SVB 2, ASV Süchteln, Polizei SV Mönchengladbach en TV Asberg konden zich opmaken voor de grote en kleine Finale.

De BBQ (o.l.v. Peter Bors) was ondertussen begonnen en op veld A begon ’n nieuw onderdeel in ’t toernooi. Via 6 penaltyseries werd bepaald wie er 5e t/m 16e bij ’t toernooi werd.

De Finale SVB 2 – ASV Süchteln werd ’n spannende wedstrijd die, hoe kon ’t ook anders, pas ’n winnaar kreeg na ’t nemen van penalties. ASV Süchteln was hier iets koelbloediger in en daarmee prolongeerden ze de winst van 2016!

‘sAvonds werd de Champions League-Finale op groot scherm uitgezonden en ’t bleef nog lang gezellig in de kantine en op ’t terras.

’t 4e SV Blerick Reumkens Voet en Zorg Veteranentoernooi is op za. 26 mei 2018

Eindstand