update verbouwing kantine SVB ! Meubels gearriveerd.

image1

( 24 augustus ) Afgelopen week is er opnieuw door een aantal mensen keihard gewerkt in de volgende stap naar de realisatie van de nieuwe kantine.  Nieuwe meubels werden gemonteerd. Een pittige klus zeker met dit warme weer. Langzamerhand begint alles op zijn plaats te vallen. Er zal links en rechts nog wat gefinetuned moeten worden maar al met al ziet het er schitterend uit !

DSC_0335

Bjorn Klaassen aan het werk, vakmanschap pur sang !

( 14 juli ) Afgelopen week is weer door een groot aantal SVB’ers de handen uit de mouwen gestoken. Onder  bezielende leiding  van de beste schilder van Venlo eo, Bjorn Klaassen werden  het plafond , de deuren en muren onder handen genomen en voorzien van een geheel nieuwe kleur. Chapeau voor Bjorn en alle andere SVB vrijwiliggers.  Wij houden jullie op de hoogte !

( 20 – juni ) Al enige tijd geleden is een speciale commissie in het leven geroepen van een 15 tal personen om eens te bekijken of de kantine een facelift kon gebruiken. De conclusie van deze werkgroep was dat er links er rechts wel wat mocht gebeuren dan wel vernieuwd moest gaan worden.

De zomerstop  is dan de beste periode om aan de slag te gaan en onder de bezielende leiding van uitvoerder Jan Minten zijn een groot aantal SVB’ers inmiddels begonnen aan de klus die enkele weken zal duren.

Via de site en SVB Facebook  zullen we jullie zo goed als mogelijk op de hoogte blijven houden.WP_20160623_14_08_28_Pro

SVB’er en alleskunner Luc de Meulemeester geconcentreerd aan het werk !

WP_20160623_14_09_21_Pro

Uitvoerder Jan Minten pakt zijn moment van rust, vandaag was het meer dan 30 graden in de kantine !

 

WP_20160623_14_07_58_Pro

Met dank aan LUWI !

You may also like...