Venray F2- SV Blerick F1

Vandaag gingen we naar Venray voor al weer de 4de competitiewedstrijd van de competitie in de Hoofdklasse.

SVB begon sterk aan de wedstrijd. We kwamen dan ook voor het eerst voor. Luca ging alleen op de keeper af. Zijn schot belande op de paal, maar in de rebound was het dan wel raak. 0-1 door Luca. Iedereen ging uit zijn/haar dak. Daarna bleef SV Blerick druk zetten op Venray, maar de 0-2 wilde maar niet vallen. En wat gebeurd er meestal dan…… Ja hoor dan valt de 1-1. Totaal onverwacht vanuit een afstandschot. 1-1 was dan ook de ruststand.

De 2de helft werd er gewisseld. Bram en Floris kwamen erin voor Emre en Rayan. Het gevaar was meteen te merken. Bram ging al snel steeds de linksback voorbij. Schot op doel belande bij de keeper in de handen, helaas. Daarna een aanval van Venray. Vanaf een enorme afstand schiet een speler van Venray, die een kop groter is dan onze grote jongens Bram en Tom, de 2-1 tegen de touwen. Onhoudbaar voor Mike. Daarna gaat Bram geblesseerd naar de kant, na een elleboog inde rug gehad te hebben van een speler van Venray. Een tegenvaller voor SVB want Bram liep maar mooi steeds de back eruit. Maar SVB blijft niet bij de pakken neer zitten. Ze knokken zich terug in de wedstrijd, en blijft druk zetten. Echter wederom schiet de grootste speler van Venray weer van afstand op doel en wederom onhoudbaar voor Mike wordt het 3-1. En weer gaat SVB door op de aanval, en deze keer met beloning. Stan zet de stand op 3-2. De wedstrijd is weer helemaal open. Blerick blijft druk zetten, maar weet de gelijkmaker niet te maken. Helaas maakt Venray vlak voor tijd nog de 4-2.

Wederom een verliespartij, maar weer niet door de tegenstander overlopen in de wedstrijd.

Het team is toe aan een overwinning en verdiend het dan ook glansrijk.

Hopen op een overwinning morgen in de zaal.

De verslaggever J