Top O14 toernooi

Porza Auto onderdelen nieuwe hoofdsponsor SVB Top 014 Toernooi

SV Blerick  organiseert op  zondag 9 en maandag 10 juni al weer voor de twee-twintigste  keer het internationale Porza SV Blerick Top 014 toernooi, samen met toernooipartner VVV-Venlo.

En dit toernooi belooft een buitengewoon interessant toernooi te worden, temeer omdat de organisatie er  weer in is geslaagd een aantrekkelijk deelnemersveld op de been te brengen.

Een editie dus waarbij er voor de echte voetballiefhebber genoeg te genieten zal zijn. Veel van de voetbaltalenten die Nederland en Duitsland  rijk zijn, zullen tijdens dit toernooi hun beste beentje voorzetten.

Met deelnemende ploegen als Fortuna Dusseldorf, KFC Uerdingen, , Willem II, ADO Den Haag, FC Utrecht ,De Graafschap, Zaglebie Lubin ( Polen  )  VVV Venlo, en niet te vergeten de jeugd van Wittenhorst en de organiserende vereniging SV Blerick zullen veel voetballiefhebbers de weg naar Sportpark Ut Soarbrook  weer weten te vinden.

Het Porza SV Blerick top toernooi is, en dat mag gerust worden gezegd, voor de voetbalvereniging SV Blerick één van de hoogtepunten van het jaar.

Het Porza  SV Blerick top toernooi hoort bij SV Blerick. Mede dankzij de steun van tientallen vrijwilligers  en vele sponsoren zal ook deze editie een succes gaan worden..

SVB en hoofdsponsor Porza Auto onderdelen zijn er klaar voor.

Het aanvangstijdstip op beide dagen is 10.00 uur.