SVB’er Roy Peters nieuwe hoogheid bij de Wortelepin !

Roy Peeters nieuwe hoogheid bij Wortelepin

Roy Peeters is vanavond tijdens het Swaree in ’t Raodhoes uitgekomen als prins van de Wortelepin. Dennis Hendricks en Ronald Saak zijn de adjudanten van Prins Roy I.

Roy is 45 jaar en lid van de Raad van Elf van de Wortelepin. Hij is getrouwd, heeft twee dochters en werkt als accountant en administratieconsulent bij Full Account. Roy is een prominente SVB’er en heeft  als kaderlid een forse staat van dienst opgebouwd. Niet alleen is hij speler van de veteranen maar ook al jarenlang lid van O14 Toptoernooi commissie. Daarnaast staat hij onze penningmeester bij en speelt hij een rol rond de vele activiteiten die de  veteranen organiseren.

Adjudant Dennis Hendricks heeft eveneens een lange staat van dienst bij SVB. Het bekendste is hij als jarenlange doelpuntenmaker van Blerick 1. Inmiddels doet hij hetzelfde bij de veteranen van SVB.

Ook adjudant Ronald Saak is lang lid geweest van SVB en heeft de hele jeugd afdeling doorlopen alsmede een tiental jaren bij de senioren. Inmiddels is Ronald aan het overwegen zich weer aan te sluiten bij de veteranen.

Altiëd de Letste

Alle drie de leden van het dreejspan zijn lid  van vriendenclub Altiëd de Letste.  Die groep doet dit jaar voor de 22ste keer mee aan de Blerickse optocht. Het trio is dit jaar in ieder geval de letste in de optocht.

SVB wens het dreejspaan eine geweldige tied en we zeen elkaar in de kantine beej ut  SVB Graasvreetersriek en anders beej de Groete Wortelep prinsenreceptie in Ut Raodhoes.

De foto’s zijn natuurlijk van de SVB en Wortelepin huisfotograaf John Smit.