SVB sponsor in the picture ; LUWI Totaalbouw

Wie kent hem niet ?  Luc de Meulemeester, oud speler van  Blerick 1. Tegenwoordig jeugdleider, sponsor van SVB, lid van de accommodatie commissie maar bovenal zeer betrokken SVB’er. Als druk bezet ondernemer mogen wij Luc toch wel bestempelen als een top vrijwilliger met maar een doel ; SVB moet er beter van worden. Motto van Luc is “Alles veur de kids “.

Hoogste tijd dus nu om het bedrijf van Luc nog eens extra bij iedereen onder de aandacht te brengen.

Luwi Totaalbouw is een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in aan- en verbouw, kleinschalige nieuwbouw en renovatie in de regio Venlo, Noord-Limburg. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij uitstekend in staat uw nieuwbouw-, verbouw-, of aanbouwplannen te realiseren met een ervaren team van vakspecialisten.Vaak merkt u na verloop van tijd dat uw woonwensen veranderen. Bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding, de behoefte aan een kantoor aan huis of een slaap-/badkamer op de begane grond. Vooraf maakt LUWI Totaalbouw samen met u goede afspraken, ontvangt u van een duidelijke offerte waardoor er geen onplezierige verrassingen achteraf ontstaan. Luwi Totaalbouw zorgt daarbij voor zo weinig mogelijk overlast en houden vanzelfsprekend zoveel  mogelijk rekening met uw bestaande woon- en werksituatie.

Deskundig

De deskundigheid en flexibiliteit binnen ons bedrijf worden gewaarborgd; onze medewerkers koesteren het vakmanschap en geven dit graag door; wij leiden leerlingen binnen ons bedrijf op. Luwi Totaalbouw is een erkend leerbedrijf..

Aandacht

Ons hele team voert met aandacht en kennis de projecten uit en is doordrongen van het belang van duurzame relaties. We bouwen niet alleen aan uw project, ook aan de toekomst; we komen immers heel graag nog eens bij u of bij uw vrienden terug!

Inzicht

(Nieuw)bouw, renovatie, afbouw of onderhoud. Bouwen in bestaande situaties vergt inzicht en kunde. Hierbij streven we ernaar de overlast tot een minimum te beperken zodat uw dagelijkse werkzaamheden hun beloop kunnen blijven gaan. met onze kennis, ervaring en inzicht kunnen we u van een gedegen advies voorzien

Helder & Concreet

Een zorgvuldige communicatie met u als opdrachtgever is voor ons een vereiste om tot een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te komen. Beginnend met een heldere begroting en concrete afspraken.

  • Aanbouw

  • Erkers

  • Dakkapellen

  • Projecten

Neem contact op

Wilt u uw wensen kenbaar maken, heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via  info@luwi-totaalbouw.nl  of  06 53549792 dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Houd er alstublieft rekening mee dat we overdag aan het werk zijn voor onze klanten en dan zo weinig mogelijk de mail en telefoon beantwoorden. We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

You may also like...