SVB ontvangt mooie vrijwiligersbijdrage van ING Bank

voor onze medewerkers

We zijn werkgever van een grote groep mensen. En veel mensen die werken bij ING zijn actief betrokken bij goede doelen of maatschappelijke organisaties. Net als alle andere vrijwilligers zijn ze onmisbaar in ons land en zonder hen zouden heel veel initiatieven niet kunnen bestaan. Van de coach bij de handbalvereniging tot de vrijwilliger bij de dierenambulance. En van de opknappers van de speeltuin tot de mantelzorgers. Zij dragen bij aan een sterke samenleving.

Hoe het werkt

We zijn trots op deze maatschappelijke betrokkenheid van medewerkers en willen die ondersteunen. Daarom is het ING Nederland fonds er ook voor medewerkers. Medewerkers in actieve dienst bij ING kunnen goede doelen of maatschappelijke organisaties waar ze aan verbonden zijn, voordragen voor een donatie. Een beoordelingscommissie van ING medewerkers bekijkt de donatieverzoeken die medewerkers indienen.

SVB is verheugd met deze mooie bijdrage en dankt heel hartelijk hiervoor de ING Bank.