update ; woensdag 21 maart SVB’ers geselecteerd voor Regioteam en VVV-Venlo Jeugdplan.

SV Blerick jeugdspelers geselecteerd voor Regioteam en VVV-Venlo Jeugdplan

Het is bijzonder positief om te kunnen vermelden dat er twee SVB jeugdspelers definitief zijn geselecteerd voor het JO11 Regioteam van de KNVB.

Na een tweetal selectie trainingen op de velden van VVV-Venlo zijn Arda Koksal en Yassir El Amri van onze JO11-1 geselecteerd voor het Regioteam, die nu een vervolg krijgt met 4 extra activiteiten i.s.m. de KNVB en VVV-Venlo.

Helaas moeten wij ook vermelden dat Raoul Bouten van de JO11-1 en Jessie Steenhuis, Funs Janssen en Rick Stoffels van de JO13-1 niet zijn geselecteerd voor een vervolg van hun Regioteam activiteiten.

Voor Rachid El Amri van de JO9-1 is het stage traject bij het VVV-Venlo Jeugdplan nog in volle gang, hiervan verwachten we binnenkort meer te kunnen berichten.

Een prachtige prestatie en zeker ook een zeer leerzame periode voor de genoemde spelers en wensen hun dan ook zeer veel succes met hun selectie activiteiten.

Binnenkort zullen we jullie verder informeren omtrent mogelijke verdere ontwikkelingen van de genoemde spelers.

TC SV Blerick

SV Blerick jeugdspelers geselecteerd voor Regioteam en VVV-Venlo Jeugdplan activiteiten

Het is bijzonder positief om te kunnen vermelden dat er een aantal SVB jeugdspelers zijn geselecteerd voor de Regioteam en VVV-Venlo activiteiten.

Vanuit de JO9-1 is Rachid El Amri geselecteerd voor een stage traject bij VVV-Venlo Jeugdplan, van de JO11-1 zijn geselecteerd voor een Regioselectie van de KNVB de spelers Arda Koksal, Raoul Bouten  en Yassir El Amri, en tot slot zijn van de JO13-1 voor een Regioselectie voor een groot internationaal toernooi van MVC’19 geselecteerd ; Jessie Steenhuis, Funs Janssen en Rick Stoffels.

Een prachtige prestatie en zeker ook een zeer leerzame periode voor de genoemde spelers, als club zijn we er trots op dat deze spelers allemaal zijn geselecteerd en wensen hun dan ook zeer veel succes met hun selectie activiteiten.

Binnenkort zullen we jullie verder informeren omtrent mogelijke verdere ontwikkelingen van de genoemde spelers.

TC SV Blerick

You may also like...