SV Blerick en Bauhaus slaan handen ineen

Sinds het begin van het seizoen 2019-2020 lopen alle jeugdspelers van SV Blerick er piekfijn bij. Op het voor SV Blerick specifiek gemaakte tenue prijken vol de trots op de achterzijde Seacon Logistics en Smeets Auto’s. Prominent op de voorzijde lopen de spelers van SV Blerick met Bauhaus op de borst. Met dat prachtige tenue trekken iedere week 100-en spelers de regio in om de naamsbekendheid en exposure van de sponsors te vergroten.

SV Blerick is zeer verguld met de samenwerking met Seacon Logistics, Smeets Auto’s en nieuwe sponsor Bauhaus. Voorzitter Paul Lenders: ‘De samenwerking van onze vereniging met een grote naam als Bauhaus is een prachtig voorbeeld van hoe sportverenigingen en ondernemers elkaar kunnen versterken.’ Vestigingsmanager Mano Di Giulio van het Venlose Bauhaus filiaal vult aan: ‘Een grote vereniging als SV Blerick biedt ons de mogelijkheid onze naamsbekendheid in de regio flink te vergroten. Dat doen via de shirts van de jeugd, maar ook op het sportpark en zelfs aan het spoor. Daarnaast dragen wij de sportende jeugd natuurlijk een warm hart toe’.

Met de laatste uitspraak raakt Di Giulio de kern van waar het bij SV Blerick om draait, namelijk om de jeugd uit Blerick op ieder niveau in de gelegenheid te stellen de voetbalsport te beoefenen. Hiervoor zijn niet alleen heel veel vrijwilligers nodig, maar zijn samenwerkingen met ondernemers ook onontbeerlijk.

De reacties op het tenue zijn erg positief te noemen. De uniformiteit en de uitstraling creëren een absolute meerwaarde voor SV Blerick EN Bauhaus.