Baarlo A1 – Blerick A1 1 – 8

Blerick A1 heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan door te winnen in Baarlo. De concurrenten Laar A1 en Haelen A1 verloren beide hun duekl waardoor we nu 1 punt achter staan op koploper SHH A1.

De wedstrijd tegen Baarlo A1 was nogal eenzijdig en speelde zich bijna voortdurend af op de helft van Baarlo. Op een lastig te bespelen veld combineerde Blerick er lustig op los en was het wachten op de eerste treffer die ook na 20 minuten viel.

Baarlo kon niet anders dan tegenhouden maar er was geen houden aan. De ruststand was 0-4. Ook in de 2e helft een prima en gedreven spelend A1 wat de score langzaam opvoerde en uiteindelijk stokte bij 1-8.

Er volgen nog twee wedstrijden voor de winterstop. Aanstaande zaterdag het belangrijke inhaal duel uit tegen Merelfeldia A1 en de week erop het bekerduel tegen IVO A1.

Bij winst van beide duels hebben we een prima 1e seizoenshelft achter de rug.

Supporter A1