Vergeten te stemmen dan nu doen; Breng jouw ( SVB ) stem uit tijdens de Rabobank Clubkas campagne

Beste leden, familieledensupporters en sponsoren,

Ook dit jaar wordt door de Rabobank de Rabobank Clubkas Campagne georganiseerd.

Leden van Rabobank Venlo eo  kunnen een stem uitbrengen die geld waard is voor onze vereniging ( stemperiode van  5  t/m 25 oktober  )

Om je stem te mogen uitbrengen dien jij (of je ouders/opa/oma/buurman/oom/tante etc..) lid te zijn van Rabobank Venlo.

Alle leden van Rabobank Venlo  worden persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Bij deze uitnodiging zit een persoonlijke stemcode waarmee gestemd kan worden.

OPROEP: Stem online op SVB.

Je mag op 5 verschillende verenigingen stemmen. Wij trekken samen op met De 3-Kes, Blerickse Herten en  VGZ De  Wortelepin.  De 5e stem mag je zelf invullen.

Stem op deze verenigingen;  Zeker in deze coronatijd kunnen we elke euro goed gebruiken !

Kom je er zelf niet uit dan graag melden bij Andre Wagemans 06-55-853-951

Wij helpen je dan met het stemmen op jouw favoriete club, SVB !

Meteen je stem uitbrengen? Dat kan hier.

Met sportieve groet, Bestuur SVB