Mini Fjes zijn gestart met trainen !

De  Mini F-jes zijn gestart met trainen !

De mini’s, een initiatief dat enkele seizoenen geleden werd opgestart binnen SVB  is zeer succesvol. Kinderen, jongens en meisjes, vanaf 5 jaar die op een spelende manier het voetballen gaan ontdekken. Zij spelen eerst minimaal een half jaar onderlinge wedstrijden op het hoofdveld van SV Blerick. Daarna wordt bekeken of de kinderen toe zijn aan de volgende uitdaging, het spelen in een echte competitie, dit kan zijn F (7 tegen 7) of mini-F (4 tegen 4).  De ouders worden hierbij nadrukkelijk betrokken onder het motto “Ouder-kind-samen-lid”

SV Blerick is daarnaast een gezellige club waar kinderen leren op een goede, sociale manier met elkaar om te gaan en om samen sport te beleven zowel prestatief als recreatief.

Elke zaterdag vinden de trainingen plaats op het hoofdveld van SVB. Heb je ook zin om bij SVB te komen voetballen?

Kom op zaterdagmorgen kijken, proeven en voelen hoe leuk het is om bij SVB te voetballen!