Secretaris Rob van Kempen ontvangt de zilveren KNVB speld

Afgelopen zaterdag tijdens de rust van de wedstrijd Blerick – VVV Venlo heeft verenigings secretaries Rob van Kempen uit handen van een KNVB official de zilveren KNVB speld ontvangen vanwege zijn jarenlange inzet voor SVB.

Rob is een van die vele SVB vrijwiliggers die enorm veel werk voor SVB verzet. Al meer dan 10 jaar is Rob secretaries van SVB.  Mailtjes van Rob ontvang je wekelijks tussen 24.00 en 02.00 uur ! Daarnaast is Rob al jaren actief binnen de activiteiten  – en kantine commissie.  Contacten met de KNVB , de gemeente en alle andere instanties, bedrijven en organisaties lopen via Rob.

Rob is de vraagbak van het bestuur, hij notuleert alle vergaderingen , heeft een enorme  database. Rob coordineert alle  grote SVB activiteiten en verpakt dat in een jaarkalender. Dit is nog lang niet alles, we kunnen nog wel effe  doorgaan met het benoemen van Rob’s SVB werkzaamheden.

Met de steun van Janneke is dit echter meer dan voldoende gebleken voor de KNVB om de zilveren KNVB speld uit te reiken.

SVB is enorm trots op deze betrokken en gedreven secretaries en feliciteren Rob met deze mooie dikverdiende onderscheiding.

Bestuur en leden SVB.