Seacon Logistics verlengt hoofdsponsorschap bij Blerick

Onlangs heeft  Seacon Logistics  haar hoofdsponsorschap met  Blerick met  twee  jaar verlengd.  Seacon Logistics is al hoofdsponsor van Blerick sinds  2000.

Seacon Logistics draagt  Blerick een warm hart toe. “ Een bijzondere club uit de regio waar de mouwen worden opgestroopt om het maximale resultaat te bereiken” volgens direkteur  Hermans.

Seacon Logistics streeft er naar haar sponsorbeleid van topsport naar breedtesport door te trekken en vice versa. Blerick,  gelegen vlakbij de hoofdvestiging van Seacon Logistics is hier een prachtig voorbeeld van.  Een club midden in de samenleving en een ontmoetingsplaats voor de breedtesport waarvan reeds vele talenten de weg naar de topsport gevonden hebben bij betaald voetbalorganisatie VVV-Venlo.

Op de foto:

Ondertekening sponsorcontract door dhr. Frank Hermans ( rechts), direkteur van Seacon Logistics  en Twan Pijpers , bestuurslid sponsoring.seacon-logo