De samenwerking die SV Blerick en Seacon Logistics al lange tijd hebben is verlengd.
Seacon Logistics heeft zich voor de komende jaren als Top Jeugdsponsor aan SV Blerick verbonden. Hierdoor siert de naam de komende seizoenen op de achterzijde van de wedstrijdshirts van alle jeugdteams.

.De samenwerking werd door Gé Coenen van Seacon Logistics en Twan Pijpers van SV Blerick bezegeld. Natuurlijk mocht hierbij een overheerlijke taart van huisbakker Pijpers Brood en Banket niet ontbreken.

Gé Coenen: “Seacon Logistics en SV Blerick zijn letterlijk bijna buren van elkaar. Goede buren zelfs. Wij dragen de maatschappelijke rol die SV Blerick heeft en op zich neemt, om honderden kinderen actief te laten sporten, een heel warm hart toe. Vitaliteit is van groot belang.”

Ondersteuning van sponsors is van levensbelang voor sportverenigingen en dus ook voor SV Blerick.

Twan Pijpers: “Als SV Blerick zijn wij bijzonder verheugd met de verlenging van de samenwerking met Seacon Logistics. Voor ons ook heel belangrijk als profilering naar buiten toe. Seacon Logistics en SV Blerick is een mooie combinatie. Met trots lopen al onze jeugdspelers dan ook met Seacon Logistics op de rug rond. Wij hopen de samenwerking nog lang voort te kunnen zetten.”