Rommel op het sportpark en schemerige toiletten

Beste leden en bezoekers van ons sportpark,

Hierbij een dringende oproep aan alle vooral jeugdige bezoekers en leden van SVB.  Zorg ervoor dat lege flesjes ,  etenswaren , lege chipszakken etc gedopeerd worden in de daarvoor bestemde prullenbakken.  Ze staan overal op ons sportpark dus gebruik die dan ook.

Daarnaast de dringende oproep fatsoendlijk om te gaan met onze toiletten. De laatste weken komt het namelijk regelmaat voor dat mensen “vergeten” de wc door te trekken

Dit gebeurt zowel bij de wc’s  bij de kleedlokalen als bij de wc’s bij de kantine. Wij verzoeken een ieder na gebruik van de wc gewoon door te spoelen.en de wc’s schoon achter te laten.

Ook verzoeken wij ouders te controleren of kleine kinderen die de wc hebben gebruikt, hebben doorgespoeld.

Jullie kunnen zich voorrstellen dat het  voor de vrijwilliggers geen pretje is dit soort werkzaamheden te verrichten !

Bestuur SVB