SSS 18 F1 – Blerick F2 2 – 6

BLERICK F2 PAKT DE EERSTE VOLLE 3 PUNTEN!!!

F2 500kb

Blerick F2 weert zich tot nu toe kranig in een loodzware pool met o.a. Venloseboys F1, SV United F1, FCV F1, VVV’03 F1, HBSV F1, SSS’18 F1. Waar in de eerste twee wedstrijden tegen SV United F1 en Sparta’18 F2 (resp. 1-0 en 3-2)
nipt en onterecht de punten naar de tegenpartij gingen, werd twee weken geleden het eerste punt gepakt tegen Irene F2.

Met vertrouwen reisde de F2 afgelopen zaterdag af naar Overloon om te spelen tegen SSS’18 F1. In een spannende eerste helft opende de F2 de score. Al snel  maakte de thuis club gelijk en wist enkele minuten later zelfs op voorsprong te komen. Vlak voor het rustsignaal werd er gelijk gemaakt. In de rust werden de linies nog eens een keer goed gezet. De verdediging kwam hierdoor beter te staan en het golvend beeld van de eerste helft werd omgezet naar een eenrichtingsverkeer op het doel van SSS’18.

Al vroeg in de tweede helft pakte de F2 de voorsprong. SSS’18 probeerde nog het tij te keren, maar al snel werd de voorsprong door Blerick verdubbeld. Hierdoor brak de weerstand van SSS’18 en konden de eerste volle 3 punten van het seizoen worden bijgeschreven met een 6-2 overwinning.

Hiermee krijgt de F2 waar het recht op heeft op basis van het goede spel van de afgelopen wedstrijden en is de opmars op de ranglijst ingezet. De begeleiding is super trots op de prestaties van de “girl & boys” van de F2 en hebben er alle vertrouwen in dat er meer overwinningen gaan volgen.