Blerick F2 – Sport Club Irene F5 15 – 0

F2 25 oktober  1

SVB F2 bekert verder na monsterscore

Op zaterdag 25 oktober stond de volgende bekerwedstrijd van SVB F2 op het programma. Tegenstander was de F5 van Irene. Na ruime overwinningen op Venlosche Boys (3-0), Venray (23-0) en Baarlo (16-0) zou nu Irene aan de zegekar worden gebonden. Al snel was duidelijk dat SVB een maatje te groot was voor de Irene. Binnen 5 minuten hadden Efe en Adil de zwart-witten al op voorsprong gezet. Dat smaakt duidelijk naar meer. Met goede inzet en prima combinatiespel werd Irene binnen 1 helft op een duidelijke 8-0 achterstand gezet.
Deze comfortabele voorsprong gaf de coaches de gelegenheid om de 2e helft wat te experimenteren met de opstelling. Pure aanvallers in de verdediging en ‘Ausputser’ Gijs diep in de spits. De ‘man die nooit scoort’ zou van de 0 af komen, dat stond vast. Uiteindelijk had Gijs er 4 kansen voor nodig, maar toen had hij zijn goal te pakken. Klasse Gijs!
SVB bleef goed combineren en Irene had er geen antwoord op. Zo liep de score op naar 15-0. Wow, wat een overwinning weer. Mooie bijkomstigheid is dat ALLE spelers minimaal 1x het netje wisten te vinden. Wie gaat SVB F2 dit jaar in de beker afstoppen? Laat de volgende tegenstander maar komen.