Rene van Veggel neemt afscheid als penningmeester van SVB

Ruim 15 jaar !!  heeft Rene de functie van penningmeester voor SVB in het bestuur vervuld.  Een ongekende lange periode  wat je nog maar zelden mee maakt in het huidige verenigingsleven.  Het was ergens in 2005 toen er een  vacature stond in het clubblad van SVB waarop hij werd gewezen door vrienden.  Als betrokken voetbalvader liet Rene zich informeren en nam de uitdaging aan. De eerste jaren onder toenmalig voorzitter Jan Loonen waren tropenjaren maar Rene beet zich als controller vast in de SVB materie.

Vooral achter de schermen zorgde Rene samen met de collega bestuursleden dat de financieen weer op orde kwamen en loodste hij SVB menigmaal door zware financiele tijden.

Rene bedankt voor de duizenden vrije uren die je belangeloos  in SVB hebt gestoken. Jij was een prettige collega in het bestuur om mee samen te werken. Later zal het bestuur op gepaste wijze “afscheid” nemen van Rene.

Rene zal niet verloren gaan voor SVB want hij heeft al aangegeven naar verloop van tijd zijn kennis en kunde weer voor SVB te willen gaan inzetten.

Bestuur SVB