Vijfde editie Mini F toernooi bij SVB

Met het record van maar liefst 40 teams van 24 verschillende clubs heeft de 5e editie teams van het DaJa Trading Champions League Mini F toernooi bij Sv Blerick weer alle records gebroken. Het prachtige weer, het enthousiasme van de kinderen en het strakke wedstrijdprogramma zorgde voor veel blije gezichten op en langs de velden.
Na de wederom indrukkende openingsceremonie onder leiding van Koelie kon het toernooi van start gaan. Omringd door ouders, opa’s en oma’s en andere aandachtige toeschouwers streden de toekomstige voetbalhelden om de eer van hun club. Deze keer niet Sv Blerick of Belfeldia maar werd er gestreden onder de namen van de Europese Topclubs. Zo hadden we deze keer finales als Liverpool tegen Real Madrid en Dortmund tegen PSG!!!
Plezier stond uiteraard voorop maar er werd ook gevochten om iedere bal. Aan het einde van het toernooi werd de balans opgemaakt en werden de bekers uitgereikt aan de teams. Ook werd  iedere speler gehuldigd met een medaille en een zakje snoep.

De foto’s van dit fantastische evenement zijn hier  terug te vinden.

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met Erik Voeten via  DEF-toernooi@svblerick.nl  of 06- 52041 142.

Met dank aan onze hoofdsponsor DaJa Trading

en sponsor