Blerick D1 – ZSV D1 4-0

Zaterdag 12 november, heeft svb d1 tegen zsv d1 gespeeld.
Zsv d1 stond op de derde plaats in de competitie, svb d1 wist dat het een belangrijke wedstrijd was.
Svb begon met veel wilskracht aan de wedstrijd. Het ging gelijk op vooral veel strijd was er bij svb.
Gelukkig maakte svb net voor rust de 1-0 van Batuhan maakte het openingsdoelpunt.
Daardoor kreeg svb nog meer wilskracht om voor de winst te gaan. Het begin van de tweede helft, dachten de spelers van svb dat zsv heel veel strijd en kansen ging maken, maar omdat svb zo in het spel zat scoorde Jay een doelpunt uit een vrije trap.
Svb ging verder en Quinny maakte via lange bal het derde doelpunt voor svb, Quinny en Dani hebben meegespeeld bij de d1 omdat svb d1 10 spelers had (beterschap aan Ricky, Kai en Noa). En uit een vrije trap van Yannick ging de bal via een speler van zsv in het doel van zsv.
De spelers van de d1 hebben tot de laatste seconden gevochten. Toen de scheids Pieter affloot begon het feestje voor svb d1.

Noah Heumassej

PS: wij danke Quinny en Dani dat ze bij ons mee hebben gedaan (en natuurlijk ook de trainer Ron van de D2)