Benut de communicatie mogelijkheden van SVB

Blerick heeft diverse communicatiemogelijkheden voor de leden. We vragen onze leden om hiervan kennis te nemen en de mogelijkheden zoveel mogelijk te benutten.

Blerick Website ; Een speciale commissie is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website. Dit is een enorme klus ,aar we liggen op schema. Binnenkort hierover meer nieuws.

Wedstrijdverslagen: Ook dit jaar doen we een beroep op de teambegeleiding om na iedere wedstrijd een wedstrijdverslag te plaatsen op de website. De ervaring leert dat spelers en speelsters, maar ook derden, graag teruglezen op de site hoe de wedstrijd is verlopen. Het plaatsen van een of meerdere foto’s, bijvoorbeeld gemaakt met de mobiele telefoon, is erg eenvoudig. Mail de verslagen naar A.Wagemans3@kpnplanet.nl

Blerick Facebook: Velen volgen al de Facebookpagina van Blerick.  Veel informatie wordt ook via deze pagina verstrekt. We hebben momenteel 682 volgers op Facebook, maar weten dat veel spelers de pagina nog niet “liken”. We verzoeken daarom alle Blerick spelers Facebook te “liken”, al is het alleen al omdat we als Blerick  dit jaar graag minimaal de mijlpaal van  “1000 likers” willen halen!

Blerick Twitter: Snel en informatief medium met al meer dan 450 volgers.

Blerick Voetbal APP; Wij zijn in  de afrondende fase in de ontwikkeling van de Blerick APP. Door de APP te downloaden ben je altijd op de hoogte van o.a. het actuele wedstrijdprogramma, de uitslagen en actuele standen in je competitie.

De Teampagina op de SVB site. Ieder team heeft een eigen teampagina. In deze pagina, die binnenkort wordt aangevuld met de teamfoto, tref je een aantal zaken:

–          De teamfoto

–          De spelersnamen