hbsv D1 – Blerick D1 0 – 1

De eerste 10 minuten waren voor HBSV, SVB kon niet wennen aan het systeem 4,4,2.
Wij werden  toen door onze super kieper Luc in de wedstrijd gehouden.

Tom Assel trainer D1 ging iedereen weer op de juiste plaats zetten tijdens de wedstrijd en daardoor kwam er weer rust in het team.
De rest van de 1e helft ging het gelijk op en bleef het erg spannend een echte derby.
Maar door een zeer mooie aanval wist Kevin Rik te bereiken en met een super mooi lobje over de kieper van HBSV 0-1.
Later nog een super doelpunt van Isa maar die werd onterecht volgens ons afgekeurd voor buitenspel.

De tweede helft was SVB sterker en kregen we nog diverse kansen die er helaas niet in gingen.
Daarom bleef het super spannend tot de laatste minuut.
Ook mede door de nummer 10 van HBSV die erg goed was en Sven en Noah hadden dan ook de handen vol aan deze jongen.

Maar samen zijn we sterker dat geldt in de verdediging maar ook voor de rest van het team als we alles samen doen kunnen wij er een leuk seizoen van maken.

Tot op heden 3 gespeeld en alles gewonnen houd het vol jongens samen zijn we sterker.

Leider R Janssen D1