HBSV F1 – Blerick F1 0-2

Na een week rust en 2 weken geleden een bere-party tegen Venray F1, mochten de jongens vandaag weer “aan de bak”.
Tegenstander is HBSV F1, spelende in de 1ste klasse 301. 3de plaats met 6 wedstrijden gespeeld, 5 gewonnen, 1 verloren dus 15 punten. Doelpunten 27 voor, 8 tegen.
Onze F1 speelt Hoofdklasse C, laatste plaats (nr 12), 6 wedstrijden gespeeld, 6 verloren, dus 0 punten. Doelpunten 6 voor (de minst gemaakte doelpunten) en 19 doelpunten tegen (en er zijn 6 clubs die méér doelpunten tegen hebben!!!!) Dus we hebben een goede verdediging en misschien wel een goede keeper !
Dus het kon wel eens een leuke wedstrijd worden.

En ja hoor het was een leuke wedstrijd.
SV Blerick was de hele wedstrijd de betere ploeg. We waren een keer fysiek beter dan de tegenstander.
SV Blerick ging meteen de aanval in. Er werd meteen druk gezegd bij die andere uit Blerick, die van Hout-Blerick namelijk. Dit resulteerde in een aantal mooie aanvallen. Luca wist het net te vinden en zo kwam SVB op 0-1. Na rust scoorde Stan de 0-2, en had het er alle schijn van dat we verder zouden uitlopen. Maar dat lukte niet.
Er waren wel kansen en paal en lat zaten weer eens in de weg, maar het lukte niet om meer doelpunten te maken. Voor HBSV zou dat misschien ook niet leuk zijn geweest, want het was een leuke wedstrijd, met als doel om een keer te winnen, want daar waren de jongens aan toe. En dat winnen kan ook met 0-2 en hoeft niet meteen met 0-10 te zijn.
Wat was iedereen blij na afloop van SVB. Voor HBSV was het ook een leuke wedstrijd, want ook zij hadden hier een leuk leer moment, en gelukkig werden ze niet van het veld gespeeld door ons, toch een hoofdklasser (want dat is was dan gezegd zou worden). Een indeling wil niet altijd alles zeggen.
Mike kreeg de complimenten van trainer Pascal, want hij had het doel schoon weten te houden, eindelijk de nul (al had HBSV ook geen enkele uitgespeeld kans gehad).

Volgende week weer competitie. De komende 3 wedstrijden zullen cruciaal zijn. We hebben voor de herfstvakantie de hele top 7 gehad, met uitzondering van Sparta’18, de huidige nummer 4.
We krijgen dus de komende 5 weken de 4 clubs die boven ons staan, nummer 8,9,10 en 11 en dus Sparta ’18 de nummer 4. We hopen dus stiekem op toch wat puntjes de komende weken.
We zijn tot slot geen enkele wedstrijd “van het veld” gespeeld, met uitzondering van de 2de helft tegen Spcl Irene F1. Die 2de helft was echt dramatisch slecht!
Dus wie weet, kan ik binnenkort een verslagje maken met aan het eind 3 competitie punten!!
Ik wacht geduldig af, want ik ben er van overtuigd dat die nog wel gaan komen in deze helft van de competitie.
Succes jongens.

Jullie vertrouwde verslaggever