TSC 04 F1 – Blerick F1 2-4

Vandaag weer een tegenstander van formaat.
De staf wist al dat Wittenhorst de wedstrijden tegen TSC’04 en SV Venray gewonnen had, net, maar wel gewonnen. Dus om nog mee te doen in de strijd voor het Kampioenschap moeten wij ook vandaag winnen.

SVB begint matig aan de wedstrijd, maar komt toch na 7 minuten op 0-1. Stan schiet van een afstandje op doel. En de bal verdwijnt door de benen van de keeper, panna, in het doel. 0-1.

Even later volgt een vrije trap van Emre over 10-15 mtr net naast het doel. Even later een corner voor SVB door Emre genomen. De bal komt op het hoofd van Bram, maar gaat net naast. TSC’04 probeert ook via lange ballen op hun snelle spitsen, maar echter Mike redt enkele malen. Ook een vrije trap van TSC’04 wordt gered door Mike en zodoende is de russtand 0-1.

In de 2de helft probeert SVB een 2de doelpunt te scoren. Een schot van Emre op doel, maar de keeper

Heeft de bal niet klemvast en Bram die er als de kippen bij was krijgt de bal net niet in het doel. TSC’04 probeert het ook weer, maar wederom staat Mike in de weg voor TSC’04. (voor SVB staat hij wederom op de juiste plek J .

Weer een aanval van SVB. Mooie actie van Bram op rechts. Corner voor SVB.

Maar daarna komt TSC’04 uit het niets op 1-1. Meteen daarna is TSC’04 feller en wordt er een overtreding gemaakt. De aanvaller van TSC’04 maakt handsbal, want hij maakt met een slaande beweging met de bal voordeel en neemt de bal mee. Zo komt hij voor het doel en weet de 2-1 te scoren. Het spel wordt steeds feller, maar soms ook op het randje van onsportief. Stan wordt op de rechterkant ter hoogte van de middenlijn gewoon met een bodycheck getorpedeerd zonder dat de tegenstander de intentie had om de bal te spelen. Even later weer een overtreding en daarop besluit de leidster van TSC’04 de speler van het veld te halen. SVB knokt zich terug in de wedstrijd. Luca maakt een mooie actie richting de achterlijn en wilt de bal voorzetten, maar ziet de bal via de 2de paal in het doel belanden. Gelukkig het aansluitende doelpunt 2-2. SVB is nog in de race. Even daarna na een mooie actie komt Bram alleen voor de keeper, maar gaat de bal net naast het doel.

Daarna volgt er weer een overtreding van TSC’04 op een speler van SVB. Het spel wordt feller, maar de spelers laten zich niet van de kaart brengen. Emre neemt de vrije trap en scoort 2-3. Het zal niet lang meer duren voor de scheidsrechter affluit. Maar weer volgt er een zelfde overtreding en weer krijgt SVB een vrije trap. Op bijna dezelfde plaats. En weer neemt Emre deze vrije trap. Nu redt echter de keeper de bal, maar deze heeft de bal niet klemvast en een oplettende Bram is er weer vliegensvlug bij en legt de bal een tikje breed op Stan die binnen kan schieten, 2-4.

Meteen daarna fluit de scheidsrechter af. Een zwaarbevochten overwinning maar de 3 punten gaan mee naar Blerick!!! De jongens hebben zich kranig geweerd in dit strijdlustige duel.

Over 2 weken bij winst op SV United zijn de jongens Kampioen worden.

Heel veel succes over 2 weken.

Jullie verslaggever