SV Venray F1 – Blerick F1 2-1

Na een paar weken geleden al tegen Venray F2 gevoetbald te hebben moesten we vandaag weer naar Venray. Maar nu wedstrijd tegen de F1.
Een speler van Venray F1, Ivo, was al een hele week thuis bezig over deze wedstrijd want hij mocht TEGEN Mike spelen, keeper van de F1, maar ook keeper van de F1 van VVV-Venlo, waar zij samen trainen. Ook Mike was extra alert op Ivo zijn aanvallen van achteruit.
SV Blerick begon weer aanvallend en zette Venray meteen onder druk.
De meeste aanvallen komen dan ook van Blerick, en er werd het meest gespeeld op de helft van Venray.
Na een mooie aanval van de linker kant uit kwam de bal bij Luca die de bal mooi plaatste in de verre hoek, 0-1.
Daarna kreeg Venray wat kansjes, maar bleef de ruststand 0-1.

Na de rust ging Blerick meteen weer in de aanval, want misschien konden we wel winnen vandaag. Venray was echt niets sterker dan ons, eigenlijk was Blerick sterker.
Maar Venray kwam toch totaal onverdiend gelijk. Met hulp van de scheidsrechter!!!!
Een speler van Venray kreeg de bal aangespeeld in het strafschopgebied en nam de bal met de hand mee (hij maakte daarbij ook nog eens een slaande beweging naar de bal toe). Daar legde hij dus de bal klaar voor zijn voeten en wist te scoren. Mike zat er wel goed bij, maar helaas doelpunt.
Er werd nog geroepen HANDS, maar de scheids wees naar de middenstip. 1-1.
Daarna werd er voor iedere weer gevochten voor de bal.
Na een overtreding van Tom, de laatste man, kreeg Venray een vrije trap, randje strafschop gebied.
De speler van Venray schiet op doel. Mike weet met een redding de bal uit het doel te tikken, maar via de hoek van de lat/paal komt de bal terug het veld in en weet een speler van Venray de bal binnen te tikken voor een bijna leeg doel, want Mike stond net op bij de eerste paal 1-2. Totaal tegen de verhoudingen in. Maar dat is voetbal.
Wederom zoekt Blerick de aanval, maar lukt het niet meer om te scoren. Wel worden nog enkele keren de lat en de paal geraakt, maar het net niet meer. Vrije trap Rayan ook op de lat.
Helaas, weer geen punten, terwijl het eigenlijk wel verdiend was.
Jammer, maar we gaan proberen om de komende weken minimaal 1x vriendschappelijk te voetballen tegen een 1ste klasser ofzo.

De verslaggever