Blerick D2 winnaar zaalvoetbal toernooi

Blerick D2 heeft gisteren (zaterdag 10 dec.) met de volgende 6 spelers de zaalcompetitie gespeeld: Quinn Desar, Casey Driessen, Iron Grootfaam, Adill Najja, Cagatay Punar en Mees Visser.

We hadden meteen de 1e wedstrijd tegen FCV D2 en die hebben we met 2 – 0 gewonnen. De volgende wedstrijd moesten ze tegen Milsbeek D3 en deze werd met 1 – 0 gewonnen.
De 3e wedstrijd speelden ze tegen America D1 en deze werd met 3 – 0 gewonnen.
En de laatste wedstrijd moesten ze tegen de altijd lastige HBSV D2, maar deze was dan ook meteen een spannende wedstrijd. Ik heb toen tegen Adill gezegd dat hij nu ook de nul moest houden en dat deed hij dan ook en werd deze weer door Blerick D2 gewonnen en wel met 1 – 0.
Jongens, jullie hebben fantastisch voetbal laten zien. Het voetbal kwam echt tot zijn recht, alleen jammer dat jullie niet vaker hebben gescoord, want wat hadden jullie toch vele kansen.Ik en ook de rest van de ouders die waren meegekomen hebben echt genoten van jullie samenspel.

Anita Driessen, Leidster D2