Blerick C1 – Boekel Sport C1 3-0

Vandaag stond in de hoofdklasse de wedstrijd Blerick C1 – Boekel Sport C1 op het progamma. Na de scherpe warming up werden de jongens nog even toegesproken door de trainer en de leider over de wedstrijd van verleden week.

Dit werd prima opgepakt door de groep en ze speelden vandaag een uitstekende wedstrijd.

Boekel Sport werd van meet af aan onder druk gezet. De overwinning kwam tot stand dmv uitstekend voetbal. De teamspirit was vandaag erg goed en daar wil ik dan ook een compliment voor geven.

Door deze overwinning zijn we gestegen naar een gedeelde 3e plaats in de zware hoofdklasse met voornamelijk sterke Brabantse clubs.

Hopelijk kunnen we dit de komende wedstrijden vast houden want dan kunnen er nog mooie dingen gebeuren dit seizoen. Volgende week wacht koploper Deurne C1 die nog geen wedstrijd verloren hebben. Mochten we winnen komen we op 3 punten van de koploper.

Alvast veel succes zaterdag.

Wil Kessels

Leider