Blerick B1 – Laar B1 2-2

De nummer 1 Laar B1 was vandaag onze tegenstander. In de 1e helft zagen we dan ook waarom dit team ongeslagen koploper in onze poule is. Ze lieten goed   verzorgd voetbal zien waarop wij in deze 1e helft geen goed antwoord hadden. De ruststand van 0-2 deed dan ook vermoeden dat we vandaag geen kans hadden.  Nadat in de rust 2 wissels werden toegepast kwam een heel ander elftal het veld op. Wij domineerden en bepaalden het spel. Laar kwam een enkele keer aan eigen opbouw toe en creëerde nog maar een enkele kans, die overigens zeer goed door onze keeper gepareerd werd. Voor de rest was het SV Blerick die de wedstrijd op scherp zetten en het Laar erg moeilijk maakte. De 1-2 werd vrij snel gescoord. Ondanks het goede spel kwam de gelijkmaker er maar niet van. Er waren redelijk veel kansen, tot dat in de blessuretijd door de tegenstander hands gemaakt werd in het strafschopgebied. De penalty werd goed ingeschoten en de eindstand werd daarmee 2-2. Een terechte stand, gezien het spelverloop.

Voor de jongens vandaag een compliment. Terugkomen van een 0-2 achterstand op een tegenstander die de 1e helft goed speelde is een prima prestatie.

Onze overige wedstrijdverslagen zijn te lezen op onze B1-site.

Klik hier om ook deze verslagen te zien: http://members.home.nl/tvvugt/index_Page350.htm