Baarlo F1 – Blerick F1 0-6

Na de overwinning vorige week op Sportclub Irene F2 en de overwinning op HBSV in een oefenduel had de F1 de smaak van winnen wel te pakken.
Vandaag was misschien wel de kans aanwezig om weer 3 punten te pakken. Baarlo stond onder ons (11de). We waren meteen geen laatste mee, maar 10de!!
Wel moesten we vandaag starten met een verre van compleet team. We hadden zelfs een speler te weinig. Gelukkig was Noud van de F2 bereid om ons uit te helpen. NOUD, alvast bedankt.
Hierdoor waren we gelukkig met 7 spelers. Dus geen wisselspelers.

En zo begonnen we dan aan de wedstrijd na een goede warming-up.
SVB kreeg de aftrap. Emre met Bram trappen af. Emre gaat links langs de lijn en zet de bal voor op Bram. En Bram kopt de eerste beste bal binnen 0-1. De wedstrijd was nog geen 15 seconden oud en de eerste bal lag erin.
In de 3de minuut komt Tom, laatste man, van achteruit eerst langs de lijn. Dan kapt hij een speler uit en trekt naar binnen en haalt uit 0-2.
SVB gaat verder met wat het al doet vanaf de eerste minuut, aanvallen!!
SVB maakt Baarlo gek. SVB krijgt een corner. Emre zet de bal voor het doel en Bram kopt wederom binnen 0-3.
Even later weer aanval van SVB. Emre via links weer een voorzet op Bram. Bram maakt een slijding voor het doel van Baarlo. Via Bram komt de bal bij Noud die de bal hard in de touwen schiet 0-4.
5 minuten later krijgt Baarlo ook een corner, maar deze wordt al snel weggewerkt door SVB.
Even daarna krijgt Baarlo weer een aanval, maar Mike komt goed uit zijn doel en heeft de bal. Daarna verre uittrap van Mike naar Emre. Dan is het een mooi tik spel. Emre- Noud, Noud-Bram. Bram zet de bal daarna van rechts voor op het doel, maar Noud mist meer net. SVB pikt de bal weer op en zet meteen weer druk. Emre kapt een mannetje uit op links en legt de bal voor zijn linker voet en haalt uit 0-5.
Vlak voor rust nog een uittrap van Mike op Bram, maar een speler van Baarlo verlengd de bal die zo bij Noud komt. Noud haalt meteen uit, maar mist net het doel. En dan is het rust met een tussenstand van 0-5.
In de rust wordt er alleen gewisseld van plaats door Noud en Luca, want meer kunnen wel niet wisselen want we hebben geen reserve spelers. Omdat Noud gastspeler is mocht hij beginnen in de spits en is Luca (normaal spits) de eerste helft gestart als rechts back. 2de helft dus Luca in de spits en Noud rechtsback.
In de 2de helft start SVB zoals het de eerste helft gestart is. Aanvallend dus.
Een mooie aanval van SVB van achteruit. Van links (Rayan) naar rechts (Noud). Voorzet Noud op Bram. Bram gaat daarna met gemak zijn spelertje voorbij. Daarna volgt een voorzet op Luca voor het doel. Deze tikt weer door naar Emre. Emre maakt de actie richting achterlijn en zet de bal voor het doel, richting het hoofd van …. natuurlijk BRAM. En wat doet Bram…… die kopt de bal weer binnen (de 3de kopbal van Bram in 1 wedstrijd!! En niet te vergeten de 3de perfecte voorzet van Emre op het hoofd van Bram. 0-6.
Even later weer een paar keer de aanval van SVB. En weer een corner voor SVB. Emre neemt de corners zoals afgesproken is. En weer kopt Bram de bal, echter gaat hij nu niet in het doel. Daarna zoekt Baarlo de aanval, maar SVB neemt al snel weer over. Terug speel bal op Mike. Mike gooit snel de bal uit naar Noud mee. Noud tikt weer door op Bram. Bram op Luca. Luca gaat een mannetje voorbij maar krijgt daarna net niet de kans om te schieten. Corner SVB.
Daarna lukt steeds minder. De wil is er wel, maar het lukt niet meer. Baarlo komt af en toe in de aanval, maar is nooit gevaarlijk geweest voor het doel van Mike. Eindstand 0-6.
Volgende week hebben we weer een thuis wedstrijd en wel tegen Sparta ’18 F1.
Sparta staat nu 4de en wij na deze winstpartij 9de. Maar dat wil niets zeggen in deze klasse. We hebben de eerste weken wedstrijden verloren die we ook hadden kunnen winnen, maar steeds lukte het net niet. Je ziet dat het team steeds mee op elkaar ingespeeld raakt en steeds meer samen speelt. Dus wie weet. We zullen het zien.
Tot volgende week.

De verslaggever