Plaatsen vrij bij de Mini F afdeling !

SONY DSC

De jeugdafdeling van Blerick  kent al jaren een forse groei. Naast de grote mini afdeling heeft Blerick maar liefst negen F teams en zeven E teams.  Doordat twee nieuwe F teams  ( JO9 -8 en JO9-9)  aan de voorjaars competitie gaan  deelnemen komen er plaatsen vrij bij de Mini F afdeling.  Op   4 maart  gaan de trainingen  van de mini F bij  Blerick weer van start en dat betekend  dat nieuwe jeugdleden (en hun ouders) hiervoor van harte welkom zijn.

De mini’s, een initiatief dat enkele seizoenen geleden werd is binnen SVB zeer succesvol. Kinderen, jongens en meisjes, vanaf 5 jaar die op een spelende manier het voetballen gaan ontdekken. Zij spelen eerst minimaal een half jaar onderlinge wedstrijden op het hoofdveld. Daarna wordt bekeken of de kinderen toe zijn aan de volgende uitdaging, het spelen in een echte competitie, dit kan zijn F (7 tegen 7) of mini-F (4 tegen 4).

Mini techniek 2013

De nieuwe SVB talenten krijgen de eerste kneepjes van het voetballen op een speelse manier geleerd.

Blerick is daarnaast een gezellige club waar kinderen leren op een goede, sociale manier met elkaar om te gaan en om samen sport te beleven zowel prestatief als recreatief.

Aspirant leden kunnen maximaal 3 keer een proeftraining volgen, daarna worden ze lid.  De trainingen onder deskundige leiding van Greg Pangad, Frank Holla en assistenten,  zijn op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur.

Kom op zaterdagmorgen kijken, proeven en voelen hoe leuk het is om bij SVB te voetballen! www.svblerick.nl