Blerick F5 – Venlosche Boys F4 5 – 1

Zaterdag stond de topper Blerick F5 tegen Venlosche Boys F4 op het programma.

Beide nog ongeslagen en Venlosche Boys had zelfs een wedstrijd meer gespeeld!

Na het handen schudden begon de wedstrijd, Blerick begon sterk en kwam al snel op

1-0 doelpunt door gemaakt door Stein. 3 minuten later was het opnieuw raak voor Blerick

wederom Stein die de 2-0 aantekende.

De pupillen van de Boys waren waker geschud en gingen op jacht naar de aansluit treffer!! met kunst en vliegwerk

werd een tegendoelpunt weerhouden. De corners van Venlosche Boys zorgde continue voor gevaar.

Rust 2-0 voor Blerick!

Tweede helft begon zoals de eerste eindigde beide teams kregen kansen en het spel golfde op en neer !

Met een mooi afstandsschot zorgde Max voor de 3-0. Het verzet was gebroken al snel maakte Stein de 4-0 en 5-0.

In de laatste minuten wist de Boys de aansluittreffer te scoren, via een corner werd de bal ingekopt! De pupillen van

de boys vierde deze treffer als of het zojuist de Champions League had binnengehaald !

Erg sportieve wedstrijd en de welgemeende complimenten aan ons team van de leiding van de Boys; “een maatje te groot voor ons” !