De ongeslagen reeks van de F4 (18 wedstrijden)

Nadat we de 1ste helft van het seizoen hadden afgesloten met een mooi kampioenschap zijn we enkele weken begonnen aan de 2de helft van de competitie.
We hadden de verwachting dat we meer tegenstand zouden krijgen maar dat bleek in de eerste drie wedstrijden totaal niet het geval, deze werden gewonnen met een totaal doelsaldo van 26 goals voor en 3 goals tegen.
Door het slechte weer van de afgelopen tijd zijn er nu ook diverse doordeweekse wedstrijden, waarvan de eerste afgelopen woensdag gespeeld werd thuis tegen SVEB.
Met vooral in de eerste helft flitsend combinatie voetbal werd ook deze tegenstander eenvoudig aan de kant gezet 11–1. Zaterdag reisde we af naar Grubbenvorst de op dat moment nummer 3 van de competitie.
Wederom was onze start flitsend, de trainers van Blerick (Paul en Rogér) waren nog bezig met hun wandeling naar de zijkant toen Arda de 0-1 alweer binnen tikte. De boys hadden er zin in maar hadden het vizier niet helemaal
scherp staat waardoor een groot aantal kansen gemist werden. Echter door het hard werken van onze topspitsen Mike & Bart werd de scoren opgevoerd naar 0–3. Vijf minuten voor de rust mocht Sem weer een aanleggen voor één
van zijn gevreesde afstand schoten, en ja hoor de 0-4 sloeg als een granaat binnen. De rust was inzicht toen Sem en Samet samen in de fout gingen en een speler van Grubbenvorst zo kon door lopen naar onze keeper Evan.
Met een fraaie duik probeerde hij een doelpunt te voorkomen maar zijn uiterste krachtsinspanning was niet voldoen 1–4.
De tweede helft gingen de spelers van SVB verder met scoren en de 1-5 en 1-6 waren dan ook snel gescoord. Om te proberen om iedereen te laten scoren werden er wat wisselingen doorgevoerd, waardoor ook Evan (keeper) aan het voetballen kwam en onze
meest technische voetballer Samet de keeperhandschoenen moest aantrekken en in de goal verdween. Het middenveld stond als een huis en Esteban onderschepte diverse ballen, en had zelfs de mogelijkheid om te scoren maar miste helaas.
Als het makkelijk gaat wilt iedereen naar voren, en dat krijg je wel eens een goal tegen, dat was bij ons ook het geval en de 2–6 werd dan ook binnengeschoten. Aangezien Sem nog een wedstrijd moest spelen met de F2, werd hem de laatste 10 minuten van de wedstrijd rust gegund
door Paul. Bart en Giarno hadden nog een mooi toetje in de aanbieding voor de meegereisde toeschouwers. Met een bekeken pass vanuit de corner van Bart kreeg Giarno de bal heerlijk op zijn pantoffel en de bal vloog in de kruising. Een schitterende goal waarmee hij zelfs applaus kreeg van de tegenstander en van hun toeschouwers. De 3 punten waren weer binnen met een uitslag van 2-7.
Met nog 4 wedstrijden voor de boeg zit er misschien weer een mooie afsluiting van het seizoen in, maar de competitie zal hoogstwaarschijnlijk pas op de laatste wedstrijddag worden beslist als wij tegen de nummer 2 Venray spelen die ook nog niet hebben verloren.
Paul & Rogér