as zaterdag halve finale beker ;Blerick JO17-1 – Scharn JO17-1

update woensdag 17 april

Aanstaande zaterdag speelt onze B1 ( JO17-1 ) de halve finale om de regiobeker in Maastricht tegen Scharn JO17-1. De wedstrijd zal om 15.00 uur aanvangen. Wij wensen de spelers, begeleiding en supporters veel succes !

Na Blerick JO13-1 heeft nu ook Blerick JO17-1 de halve finale van regiobeker bereikt.  De  ploeg van trainer Rob Saris  ontpopt zich dit seizoen als een ware cupfighter.  Een ploeg die tot het gaatje gaat en lastig te kloppen is. Daar zijn inmiddels IVO, FC V Venlo, Venlosche Boys en Venray achter gekomen.

Vandaag kwam hoofdklasser Helden JO17-1 op bezoek. Het was wederom een wedstrijd die tot de laatste minuut super spannend bleef.  Drie minuten voor tijd was het JO15-1  speler Micco van der Arck die de verlossende 1-0 achter de Helden doelman schoot en daarmee Blerick naar de halve finale van de regiobeker.

Uiteraard zorgde deze winst voor een grote ontlading in de kleedkamer.

Proficiat namens heel SVB